A fagyasztott gyümölcsöt kicsit engedjük ki majd pürésítsük le 1 evőkanál cukorral és citromlével.
2
A mascarponét, a joghurtot, 2 evőkanál cukrot és 1 evőkanál citromlevet keverjünk alaposan össze. A babapiskótát törjük félbe.
3
Készítsünk elő 4 kis tálkát/poharat. Tegyünk mindegyik aljára egy kevés erdei gyümölcspürét. A babapiskóta-darabokat áztassuk kihűlt kávéba, majd tegyünk mindegyik pohárba 2 darabot. Kanalazzunk rájuk egy kevés mascarponés krémet, majd ismét gyümölcspüré és babapiskóta következzen. Mascarponéval zárjuk. Ha szeretnénk, szórjuk meg a tetejét kakaóporral.
4
Tálalás előtt kicsit várjunk, hogy puhuljon a piskótánk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
30 dkg
Gyümölcsöskert fagyasztott magvazott meggy
3 ek
PENNY kristálycukor
1 db
citrom
25 dkg
San Fabio mascarpone
25 dkg
Sissy joghurt
1 dl
Casa Blanca kávé
8 db
PENNY babapiskóta
ízlés szerint
Mrs. Baker kakaópor
Előkészítés
1
A fagyasztott gyümölcsöt kicsit engedjük ki majd pürésítsük le 1 evőkanál cukorral és citromlével.
2
A mascarponét, a joghurtot, 2 evőkanál cukrot és 1 evőkanál citromlevet keverjünk alaposan össze. A babapiskótát törjük félbe.
3
Készítsünk elő 4 kis tálkát/poharat. Tegyünk mindegyik aljára egy kevés erdei gyümölcspürét. A babapiskóta-darabokat áztassuk kihűlt kávéba, majd tegyünk mindegyik pohárba 2 darabot. Kanalazzunk rájuk egy kevés mascarponés krémet, majd ismét gyümölcspüré és babapiskóta következzen. Mascarponéval zárjuk. Ha szeretnénk, szórjuk meg a tetejét kakaóporral.
4
Tálalás előtt kicsit várjunk, hogy puhuljon a piskótánk.