Mosd meg a rukkolát, majd helyezd egy nagy tálba. A rukkolát alaposan csepegtesd le, mielőtt a tálba teszed, hogy ne áztassa el az öntet. Szórd a rukkola tetejére a gránátalma magokat, morzsold rá a feta sajtot, és add hozzá a diót.
2
2 lépés
A dió ízét fokozhatod, ha felhasználás előtt serpenyőben enyhén megpirítod.
3
3 lépés
Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, balzsamecetet, mézet, sót és borsot, hogy krémes öntetet kapj.
4
4 lépés
Kóstold meg az öntetet, és ízlés szerint állítsd be az arányokat. Ha túl savanyú, adj hozzá több mézet. Öntsd az öntetet a salátára, és óvatosan keverd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
100 g
PENNY TO GO rukkola
50 g
Wellgood dióbél
100 g
Milkeria feta sajt
100 g
gránátalma mag
3 ek
San Fabio olívaolaj
2 ek
San Fabio balzsamecet
1 tk
PENNY akácméz
ízlés szerint
só, bors
Előkészítés
1
1 lépés
Mosd meg a rukkolát, majd helyezd egy nagy tálba. A rukkolát alaposan csepegtesd le, mielőtt a tálba teszed, hogy ne áztassa el az öntet. Szórd a rukkola tetejére a gránátalma magokat, morzsold rá a feta sajtot, és add hozzá a diót.
2
2 lépés
A dió ízét fokozhatod, ha felhasználás előtt serpenyőben enyhén megpirítod.
3
3 lépés
Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, balzsamecetet, mézet, sót és borsot, hogy krémes öntetet kapj.
4
4 lépés
Kóstold meg az öntetet, és ízlés szerint állítsd be az arányokat. Ha túl savanyú, adj hozzá több mézet. Öntsd az öntetet a salátára, és óvatosan keverd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.