Gránátalmás rukkolasaláta


Elkészítés teljes ideje
20 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 100 g
    PENNY TO GO rukkola
  • 50 g
    Wellgood dióbél
  • 100 g
    Milkeria feta sajt
  • 100 g
    gránátalma mag
  • 3 ek
    San Fabio olívaolaj
  • 2 ek
    San Fabio balzsamecet
  • 1 tk
    PENNY akácméz
  • ízlés szerint
    só, bors

Előkészítés

  1. 1 lépés
    Mosd meg a rukkolát, majd helyezd egy nagy tálba. A rukkolát alaposan csepegtesd le, mielőtt a tálba teszed, hogy ne áztassa el az öntet. Szórd a rukkola tetejére a gránátalma magokat, morzsold rá a feta sajtot, és add hozzá a diót.
  2. 2 lépés
    A dió ízét fokozhatod, ha felhasználás előtt serpenyőben enyhén megpirítod.
  3. 3 lépés
    Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, balzsamecetet, mézet, sót és borsot, hogy krémes öntetet kapj.
  4. 4 lépés
    Kóstold meg az öntetet, és ízlés szerint állítsd be az arányokat. Ha túl savanyú, adj hozzá több mézet. Öntsd az öntetet a salátára, és óvatosan keverd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.

Hasonló receptek