Fetasajtos, fűszeres mártás

Elkészítés teljes ideje
20 perc
Nehézség
Kategória
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 konzerv
leszűrt fehér bab
180 ml
zsírszegény natúr joghurt
15 dkg
kockázott fetasajt
1
gerezd fokhagyma
frissen facsart citromlé
1 maréknyi
aprított zöldfűszernövény keverék (pl. petrezselyem, menta, kapor, metélőhagyma és bazsalikom)

Előkészítés

1
A babot, a natúr joghurtot, a fetát, és a fokhagymát helyezzük egy robotgépbe és mixeljük pépes állagúra.
2
Ízesítsük sóval, fehérborssal és a kellemes ízhatás érdekében némi citromlével!
3
Ezt követően keverjük a mártásba az apróra vágott fűszernövényeket, majd kanalazzuk egy tálkába és felszolgálásig helyezzük a hűtőszekrénybe.