Édesburgonya-saláta céklával és fetával


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

2 darab
Édesburgonya
1 darab
Cékla
1 evőkanál
MyBIO extra szűz olívaolaj
ízlés szerint
Só, bors
1 teáskanál
PENNY őrölt kömény
20 dkg
Milkéria feta sajt
ízlés szerint
Szárított oregánó
ízlés szerint
Friss rukkola

Előkészítés

1
Az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy tűzálló tepsit kevés olívaolajjal kikenünk és elterítjük benne a zöldségeket.
2
Sózzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel megszórjuk. 175 fokra előmelegített sütőben alufólia alatt 35-40 percig sütjük, míg a zöldségek megpuhulnak.
3
A rukkolát tányérra tesszük, rászedjük a sült zöldségeket, megszórjuk a kockára vágott fetával és szárított oregánóval.

Hasonló receptek