Reggeli hamburger


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
40 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

4 szelet
Karát szeletelt bacon
2 darab
Hamburger zsemle
2 evőkanál
PENNY mustár
2 szelet
Milkéria cheddar lapkasajt
2 darab
Tojás
ízlés szerint
Petrezselyem
ízlés szerint
Só, bors

Előkészítés

1
A hamburger elkészítéséhez a baconszeleteket lepirítjuk egy száraz serpenyőben, közepesnél kicsit magasabb lángon, majd papírtörlőre szedjük őket.
2
A bucikat kettévágjuk, és a baconos serpenyőben lepirítjuk a vágott felüket, majd még forrón rákenjük a mustárt, és rakunk az alsó felükre 1-1 szelet sajtot, erre pedig 2-2 szelet bacon kerül.
3
A tojásokat ugyanabban a serpenyőben, amiben a bacon és a zsemle is pirult, megsütjük tükörtojásnak, és ezek is mehetnek a szendvicsalapra. Jöhet rá só, bors, durvára vágott petrezselyem, és kész is vagyunk.

Hasonló receptek