1. home
  2. Receptek
  3. Reggeli hamburger

Reggeli hamburger


recipes.details.information.preparationtime
10 recipes.timeunit
recipes.details.information.totalcookingtime
40 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Pénztárcabarát fogások

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

4 szelet
Karát szeletelt bacon
2 darab
Hamburger zsemle
2 evőkanál
PENNY mustár
2 szelet
Milkéria cheddar lapkasajt
2 darab
Tojás
ízlés szerint
Petrezselyem
ízlés szerint
Só, bors

recipes.details.steps.title

1
A hamburger elkészítéséhez a baconszeleteket lepirítjuk egy száraz serpenyőben, közepesnél kicsit magasabb lángon, majd papírtörlőre szedjük őket.
2
A bucikat kettévágjuk, és a baconos serpenyőben lepirítjuk a vágott felüket, majd még forrón rákenjük a mustárt, és rakunk az alsó felükre 1-1 szelet sajtot, erre pedig 2-2 szelet bacon kerül.
3
A tojásokat ugyanabban a serpenyőben, amiben a bacon és a zsemle is pirult, megsütjük tükörtojásnak, és ezek is mehetnek a szendvicsalapra. Jöhet rá só, bors, durvára vágott petrezselyem, és kész is vagyunk.

recipes.details.similar