Melegítsük elő a sütőt. Tegyünk egy tepsibe sütőpapírt a padlizsán alá, amit szurkáljunk meg. A fokhagymát héjastul tegyük hozzá, majd locsoljuk meg olívaolajjal a padlizsánokat. Tegyük be a sütőbe, és addig süssük, amíg össze nem esnek a padlizsánok.
2
Miután kihűlt kissé, kaparjuk ki a belsejét. A sült fokhagymával járjunk el ugyanígy. Adjuk hozzá a majonézt, sózzuk, borsozzuk, majd turmixoljuk össze. Baguette-re kenve tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 db
padlizsán
3 gerezd
fokhagyma
2 ek
MyBio extra szűz olívaolaj
2 ek
Czifra majonéz
ízlés szerint
só, bors
1 db
baguette
Előkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt. Tegyünk egy tepsibe sütőpapírt a padlizsán alá, amit szurkáljunk meg. A fokhagymát héjastul tegyük hozzá, majd locsoljuk meg olívaolajjal a padlizsánokat. Tegyük be a sütőbe, és addig süssük, amíg össze nem esnek a padlizsánok.
2
Miután kihűlt kissé, kaparjuk ki a belsejét. A sült fokhagymával járjunk el ugyanígy. Adjuk hozzá a majonézt, sózzuk, borsozzuk, majd turmixoljuk össze. Baguette-re kenve tálaljuk.