Hozzávalók remove add Adag0.5 fejvöröshagyma2 gerezdfokhagyma300 gPENNY lencse1 dbPENNY tojás40 gPENNY panírmorzsa1 mkPENNY őrölt fűszerkömény4 gPENNY őrölt petrezselyem ízlés szerintsó, bors3 dlPENNY napraforgó-étolajElőkészítés
1A vöröshagymát és a fokhagymát felvágjuk, tálba helyezzük. A lencsét aprítóban felaprítjuk, majd hozzátesszük a hagymához.2Beleütjük a tojást, hozzászórjuk a panírmorzsát, ízesítjük fűszerköménnyel, petrezselyemmel, sóval, borssal, összegyúrjuk, formázzuk, panírmorzsába forgatjuk. Egy edénybe olajat hevítünk, kisütjük.
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alakkímélő brokkolis fasírtKategóriaPénztárcabarát fogásokFőétel
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaPénztárcabarát fogásokFőétel
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu AlmakrémlevesKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almaragus tejberizsKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás diós sült camembertKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás-körtés-mákos kevert sütiKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás puffancsKategóriaPénztárcabarát fogásokDesszertek
play_circle_outline access_time35 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Álomfinom áfonyás sütiKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel