1. home
  2. pennykucko
  3. Fenntarthatóság
  4. Gazdasági fenntarthatóság

Gazdasági fenntarthatóság

Magyarországon országszerte 227 üzlettel rendelkezünk. Az első üzletet 1996. június 6-án, Szentesen nyitottuk meg. Székhelyünk a Budapest melletti Alsónémedi központunkban található.


Három logisztikai központtal rendelkezünk (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) és közel 4000 munkavállalót foglalkoztatunk itthon.

A logisztikai központok nyitásának köszönhetően egyre jobb ellátási lánc kialakítására nyílt lehetőségünk, csökkentve ezzel a környezetünkre tett káros hatásokat.

 

Folyamatosan keressük az áruház létesítésére alkalmas ingatlanokat is, hogy minél több településen tudjunk új munkahelyeket kialakítani és minél több vásárló számára tegyük elérhetővé a jó ár érték arányú friss termékeket.

 

Cégen belül és kívül minden munkafolyamat során célunk az optimalizálás és a hatékonyság növelése, hogy az eredményeink valóban fenntarthatóak legyenek és sikeres, felelősségteljes vállalatként tudjunk hosszútávon is működni és munkát tudjon biztosítani a jövő generációi számára is.


Kiemelten fontos számunkra, hogy magyar termékeket tudjunk kínálni a vásárlóink számára, így  az elérhető árválaszték közel kétharmadát magyar beszállítók biztosítják.