1. home
  2. év végi nyitvatartás

Így alakul a PENNY üzletek nyitvatartása az év végén!


A szenteste, a karácsony és a szilveszter közeledtével kiemelt szerepbe kerülnek az ínycsiklandozó finomságok. Éppen ezért érdemes előre megtervezni a menüt és időben elkezdeni a hozzávalók beszerzését, hogy minden adott legyen a meghitt hangulathoz. Legyen szó akár a hagyományos karácsonyi és újévi fogások hozzávalóiról, vagy éppen az elengedhetetlen kellékekről és ajándékokról, a PENNY-ben minden olyan termék megtalálható, ami nélkülözhetetlen a felhőtlen vendégváráshoz.


A szenteste és karácsonykor asztalra kerülő menühöz december 24-én, szombaton, egészen 12 óráig vásárolhatnak be a PENNY áruházaiban. Az üzletek december 25-én, vasárnap és 26-án, hétfőn zárva tartanak. 

A szilveszteri és újévi lakoma hozzávalóit a két ünnepi közötti időszakban, december 27. és december 30. között a szokásos nyitvatartási időben szerezhetik be a vásárlók. 

Amennyiben valami mégis kimaradna az újévet köszöntő fogások hozzávalói vagy éppen a szilveszteri buli kellékei közül, december 31-én, szombaton egységesen 14 óráig tart nyitva az áruházlánc 228 hazai üzlete. A január 1-jei egységes zárvatartást követően pedig január 2. hétfőtől újra a megszokott rend szerint várja vásárlóit a PENNY.


  • december 24-én, szombaton (szenteste) egységesen 12:00-ig tartanak nyitva az üzletek,
  • december 25-én és 26-án (vasárnap és hétfőn, karácsonykor) a boltok zárva tartanak,
  • december 27. és december 30. között az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek,
  • december 31-én, szombaton (szilveszter) 14:00-ig tartanak nyitva a boltok,
  • január 1-jén, vasárnap a PENNY valamennyi üzlete zárva tart,
  • január 2. hétfőtől pedig az egységek a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemelnek.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 228 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolataira. Új beruházásaival, terjeszkedésével folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.