1. home
  2. Sissy „új ruhája"

Sissy „új ruhája”


Megújult a PENNY legnépszerűbb sajátmárkás termékcsaládja


A Sissy termékcsalád kezdetek óta megtalálható a PENNY sajátmárkás termékei között, így a vásárlók már több mint 27 éve élvezhetik annak megbízható, minőségi tejtermékeit. Idén tavasszal a márka valamennyi terméke megújult csomagolást kapott, de a friss külső továbbra is a megszokott, kiváló minőségű belsőt rejti. Ráadásul az árucikkek mindegyike Magyar Termék védjeggyel ellátott, így kizárólag hazai gazdaságokból kerül az üzletek polcaira, és onnan a PENNY vásárlóinak asztalára.


A PENNY legnépszerűbb sajátmárkás, Sissy névre keresztelt termékcsaládja igencsak népes: több mint 100 tagot számláló palettájának különlegessége, hogy kizárólag magyar gazdaságból származó termékeket tartalmaz. A Sissy termékcsalád kizárólag Magyar Termék védjegyes árucikkből áll. Az áruházlánc immáron több mint 10 éve dolgozik együtt a védjegyének megalkotójával, a Magyar Terméktanáccsal, amely első ízben 2019-ben ismerte el a PENNY erőfeszítéseit „A legtöbb védjegyes sajátmárkás terméket forgalmazó üzletlánc” kereskedelmi nívódíj különdíjával. Az azóta eltelt időszakban pedig számos, a PENNY-re szabott promócióval erősítette kötelékét és éppen a tízéves évfordulón nyerték el a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat.


„Közel három évtizede Magyarországon jelenlévő, felelős vállalatként kiemelt szívügyünk a magyar származású élelmiszerek forgalmazása. Az évek alatt erős és kiváló, nagyrészt hazai termelőkből álló beszállítói kört sikerült kiépítenünk, és a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy ez tovább bővüljön” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


Mint minden termékcsoportnál, a PENNY természetesen a tejtermékeknél is figyelembe veszi az ételérzékenységgel küzdők igényeit. Ezért közel 7 éve laktózmentes termékek is szerepelnek a márka folyamatosan bővülő kínálatában. Emellett számos készítmény különböző termékteszteken is kiválóan szerepel: 2023-ban, Az Év Sajátmárkás Terméke versenyen Túrókészítmény kategóriában döntőbe jutott a Sissy Rögös túró.


A márka által kínált széles termékválasztékban sajtok, illetve olyan mirelit készítmények is megtalálhatóak, mint a többféle ízesítésben kapható, rántott trappista sajt, a legnépszerűbb termék pedig az 1 literes kiszerelésű Sissy 2,8 % zsírtartalmú ESL tej.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 228 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. április 20.