1. home
 2. Scan and go

Scan And Go

Szkenneld be, pakold be, fizesd ki!

A bevásárlás most még egyszerűbb. Szkenneld be a megvásárolni kívánt termékek vonalkódját, pakold be őket a kosaradba és fizess gyorsan, egyszerűen a pénztárnál.


Szolgáltatásunk jelenleg a 1068 Budapest, Király utca 82. üzletünkben érhető el, teszt jelleggel üzemel.

Használd vásárlásod során a Snabble APP-ot MYPENNY fiókoddal, és minden Vásárlónk között havonta 3 (azaz három) nyertest sorsolunk ki, akik egy 10.000 Ft értékű PENNY Nyereménykártyát nyernek.  

A PENNY Kártyával történő vásárlás elektronikusan rögzítésre kerül, így a PENNY Kártyát használó vásárlók külön nyilatkozat nélkül, automatikusan részt vesznek a PENNY Kártya használatához kötött játékokban. A PENNY kártya részvételi szabályzatunkat az alábbi linken érheted el: https://www.penny.hu/penny-kartya-reszveteli-szabalyzat.


A játék időtartama: 2022.03.01-08.31. Hat hónapon keresztül, minden hónap vásárlásai alapján kisorsolunk 3 nyertest havonta, összesen 18 nyertes kerül kisorsolásra. Többszöri Snabble APP vásárlásokkal a nyerési esélyedet növelni tudod.

A nyereményjátékokban való részvételhez szükséges minden esetben Társaságunk Adatvédelmi és Adatkezelési Nyilatkozatának elfogadása is. 

Társaságunk adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://www.penny.hu/oldal/adatvedelem-penny-kartya.

 A játékban csak és kizárólag a Bp. Király utcai PENNY üzletben, a Snabble APP alkalmazás használatával végzett vásárlások vesznek részt (MYPENNY fiókkal)

Sorsolások:

  • 2022. április 5.
  • 2022. május 5.
  • 2022. június 7.
  • 2022. július 5.
  • 2022. augusztus 5.
  • 2022. szeptember 5.

A nyerteseket ezen az oldalon tesszük elérhetővé, a nyereményüket pedig a Király utcai üzletben vehetik át, a nyereményről e-mailen keresztül értesítjük a nyertes vásárlóinkat.


Április 5-i sorsolás nyertesei:

Nyertes neve     Város

B. Szilvia             Budapest

H. Tímea            Budapest

M-né Zs Zsuzsa Budapest


Május 5-i sorsolás nyertesei:

Nyertes neve    Város

B. Szilvia              Budapest

B. Levente          Budapest

B. Szilárd             Budapest

Június 5-i sorsolás nyertesei:

Nyertes neve    Város

B. Szilvia              Budapest

B. Levente          Budapest

B. Szilárd             Budapest

Július 5-i sorsolás nyertesei:

B. Szilvia   Budapest

B. Szilárd  Budapest

D. Attila   Budapest

Augusztus 5-i sorsolás nyertesei:

B. Szilvia   Budapest

D. Attila   Budapest