1. home
  2. pennykucko
  3. Megújulnak üzleteink!

Zajlik az élet a megújult PENNY-ben. Mindig történik valami újdonság, kövess minket!

Térj be Te is a megújult PENNY üzletek egyikébe!

Örömmel jelenthetjük be, hogy több üzletünk is megújult, és mostantól friss külsővel és átláthatóbb kínálattal várja vásárlóit nap mint nap, legyen szó a reggeli vásárlásáról, vagy éppen a családi ebéd alapanyagainak beszerzéséről.

Az üzleteink átalakításakor törekedtünk arra, hogy vásárlóink könnyen, gyorsan találhassák meg a bevásárló listájukon levő termékeket, ezzel is megkönnyítve a mindennapokat.

Látogass el hozzánk, ismerd meg a felfrissült PENNY üzleteinket és találkozz a jó árakkal!

Akciós ajánlatok

Akciós élelmiszereinket mostantól kiemelt helyen találod, így mindig könnyen, gyorsan meglelheted a PENNY legkedvezőbb ajánlatait. Keresd kedvezményes árainkat a tejtermékek hűtőjében, a narancssárgával jelölt részen! 

Zöldség-gyümölcs

Mi a PENNY-nél tudjuk, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás, ezért gondoskodunk róla, hogy üzeleteinkben – közvetlenül a bejárat mellett – minden nap a legfrissebb zöldség és gyümölcs kínálatunkat találják meg vásárlóink.

Árukínálatunkban egyaránt megtalálható a szezonális magyar termék és az egzotikus import áru is. Válassz bármilyen zöldséget vagy gyümölcsöt, a jó árat és a kiváló minőséget mi biztosítjuk.

Életmód


Mi a PENNY-nél gondolunk az egészségedre is, ezért választékunkban megtalálhatod a laktóz-, glutén- és cukormentes termékeket egyaránt. 

Részletek

Non-food termékek

Heti akciós non-food termékeinket is külön szigeten helyeztük el, hogy mindig kényelmesen, könnyen megtaláld az újságban is szereplő heti akciókat.

Üvegajtók

Az új üvegajtókkal átlagosan 8-10% villamosenergia, illetve további 20% fűtési energia takarítható meg üzletenként.