Eddig több mint 100 millió forinttal támogattuk beteg gyerekek gyógyulását

Az elmúlt években több mint 100 millió forint értékű adománnyal támogattuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt és a daganatos betegséggel küzdő gyermekeket. Tavaly novemberben ismét nagyszabású gyűjtést szerveztünk, hogy az abból befolyó összeget kiemelt fontosságú műszerekre, betegszállításra vagy rehabilitációra fordíthassák.


Augusztus elején a Tűzoltó utcai II. sz. gyermekgyógyászati Klinikán adtak át egy olyan orvosi készüléket, amelyeknek a megvásárlásához a Penny Market 6 millió forinttal járult hozzá. A hivatalosan most átadott speciális vérmentő berendezést a nagy vérigényű műtéteknél fogják használni leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításában.


A Penny Market számára azért is kiemelten fontos az Alapítvány támogatása, mivel nemcsak a konkrét gyógyítást szeretnénk támogatni, hanem az érintett családokat is segíteni szeretnénk játék- és élelmiszeradományokkal. Ezért minden évben több alkalommal adományozunk tartós élelmiszereket az érintett családoknak, a daganatos betegséggel küzdő gyermekeknek pedig nyári táborokat szervezünk, amelyeket játékokkal és élelmiszeradománnyal is támogatunk. Az Alapítvánnyal közös akció keretében a gyermekonkológiai központokon keresztül juttattunk el plüss állatfigurákat daganatos betegséggel küzdő gyerekeknek.

 

Kedves Vásárlóink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek a hozzájárulásotokat, amely révén 6 millió forinttal segíthetjük az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány nemes céljainak megvalósulását.