1. home
  2. pennykucko
  3. Fenntarthatóság
  4. Társadalmi szerepvállalásunk
  5. egydgya

Eddig több mint 100 millió forinttal támogattuk beteg gyerekek gyógyulását

Az elmúlt években több mint 100 millió forint értékű adománnyal támogattuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt és a daganatos betegséggel küzdő gyermekeket. Tavaly novemberben ismét nagyszabású gyűjtést szerveztünk, hogy az abból befolyó összeget kiemelt fontosságú műszerekre, betegszállításra vagy rehabilitációra fordíthassák.


Augusztus elején a Tűzoltó utcai II. sz. gyermekgyógyászati Klinikán adtak át egy olyan orvosi készüléket, amelyeknek a megvásárlásához a Penny Market 6 millió forinttal járult hozzá. A hivatalosan most átadott speciális vérmentő berendezést a nagy vérigényű műtéteknél fogják használni leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításában.


A Penny Market számára azért is kiemelten fontos az Alapítvány támogatása, mivel nemcsak a konkrét gyógyítást szeretnénk támogatni, hanem az érintett családokat is segíteni szeretnénk játék- és élelmiszeradományokkal. Ezért minden évben több alkalommal adományozunk tartós élelmiszereket az érintett családoknak, a daganatos betegséggel küzdő gyermekeknek pedig nyári táborokat szervezünk, amelyeket játékokkal és élelmiszeradománnyal is támogatunk. Az Alapítvánnyal közös akció keretében a gyermekonkológiai központokon keresztül juttattunk el plüss állatfigurákat daganatos betegséggel küzdő gyerekeknek.

 

Kedves Vásárlóink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek a hozzájárulásotokat, amely révén 6 millió forinttal segíthetjük az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány nemes céljainak megvalósulását.