1. home
  2. pennykucko/palackomat-automata

Palackomat automata

Újabb okos megoldással könnyítjük meg vásárlóink mindennapjait. 


Az érdi üzletünknél helyezte üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőségük gázpalackot cserélni. A FLAGA Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű PB-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség. 

Magyarországon ma a háztartások jelentős részében használnak gázpalackokat, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szeretnénk egy gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínálni vásárlóinknak ezek beszerzésére. 

Nem ez az első kezdeményezésünk, amivel a bevásárláson túlmutatva igyekszünk kényelmesebbé tenni fogyasztóink mindennapjait. Eddig 8 budapesti és 4 vidéki üzletünkben építettünk ki elektromosautó-töltő telepeket, ahol a 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetjük fel elektromos járműveinket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében.

“Szeretnénk, ha a PENNY üzletei többet jelentenének vásárlóinknak, mint egy hely, ahova csak bevásárolni járnak. Arra törekszünk, hogy a boltjaink köré elhelyezett kényelmi szolgáltatásokkal a lehető legjobban megkönnyítsük mindennapjaikat.” – mondta el Jens-Thilo Krieger, az ügyvezető igazgatónk. 


A tervek szerint egyre több vásárló életét tesszük majd gördülékenyebbé: a PALACKOMAT és az e-töltő hálózatban is folyamatos bővülés várható. Az idei évben további 13 üzletünk mellett, a következő helyszíneken telepítünk gázpalack cseréjére alkalmas készüléket: Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja,Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár. E-töltőkből is több lesz: 2019. január 1-ig további 64 áruház parkolójában alakítunk ki töltőállomást. Győrben a Szabadrév utcai üzletnél múlt héten történt meg az újabb e-töltő beüzemelése. 


Elkötelezettek vagyunk a vásárlói igények magas kiszolgálása mellett, ezért a jövőbeni törekvéseink is ilyen irányba fognak mutatni, hogy a vásárlók könnyen, okosan, egy helyen intézhessenek számukra fontos dolgokat.