1. home
  2. Paradicsom édességmérő

Paradicsom édességmérő

Büszkék vagyunk rá, hogy a PENNY zöldség-gyümölcs szigetén szám­ta­lan, magyar földben termett, magyar gazdák oda­fi­gye­lé­sé­vel készült zöldség és gyümölcs talál­ható.  Mi így, a magyar vállalkozások támogatásával biztosítjuk a legjobb minőséget vásárlóinknak.


A PENNY-ben ráadásul most a döntést is megkönnyítjük. A magyar paradicsomok­­­nál édességmérő címkével jelezzük a cukortartalmat. Ez nemcsak az ízélmény miatt fontos, de a felhasználás módjában is segít.  Ha igazán édes, magas cukortar­talmú ízélményre vágyunk, az 5-ös „Édességmérővel” rendelkező a legjobb vá­lasztás.  Ha húsosabb, kevésbé édes paradicsomra van szükségünk, a 3-ast aján­ljuk. 


Fedezd fel Te is a PENNY kiváló minőségű, itthonról válogatott zöldségeit és gyümölcseit!Édességmérő skála, felhasználási javaslatok

Fedezd fel magyar paradicsom kínálatunkat

180 gramm paradicsom tartalma 38 kalória 

Hogyan fogyasszuk?


A reggeli tojásrántotta kiváló kiegészítője lehet egy felszeletelt és melegítés közben enyhén megszottyasztott paradicsom. A szokásos paradicsomlevesünkbe betétként párolt brokkolit tegyünk. Az olaszos tészták, és a gazpacho elengedhetetlen alapanyaga a paradicsom. A mediterrán konyháról már kiderült, hogy nagyon egészséges. A paradicsom ivólé lehűtve, zellerzölddel vagy chiliporral nagyon finom. A paradicsom a fentiek alapján nagyon értékes táplálék, fogyaszthatjuk ivóléként, nyersen, különféle mártásokat készíthetünk belőle, és ne feledkezzünk meg a finom magyaros paradicsomlevesről és a töltött paprikáról sem! Nyersen a vitaminok gazdagsága, főzve a likopen hatása érvényesül a legjobban.