1. home
  2. megbizhato-munkaado

A PENNY ismételten Megbízható Munkaadó díjat mondhat magáénak

A PENNY Magyarország Kft. idén ismét elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, amellyel a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatokat díjjazzák. Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

 

A PENNY a kezdetek óta arra törekszik, hogy minden munkatársa számára kedvező munkakörülményeket és perspektívikus munkalehetőséget nyújtson. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a Megbízható Munkaadó cím valamennyi kategóriájában javítson korábbi teljesítményén. Munkatársainak versenyképes fizetést, széleskörű béren kívüli juttatásokat, szükség esetén munkabérelőleget, munkáltatói kölcsönt biztosít és támogatja a munkavállalói gyermekeinek iskolakezdését is.

 

„A PENNY-nél különös figyelmet fordítunk a jó csapat kialakítására és a legrátermettebb vezetők kiválasztására. A folyton változó piaci körülmények között csak úgy tudunk hatékonyan működni, ha a legjobb szakembereket alkalmazzuk és hosszútávon is motiválni tudjuk őket” - mondta Silke Janz, a Penny Market Kft. emberi erőforrásokért, logisztikáért és pénzügyekért felelős vezérigazgatója.

 

A PENNY vezető munkatársait értékelés-központú kiválasztási folyamat során, külsős tanácsadók és belső szakemberek bevonásával választja ki, fejlődésüket egyéni coachinggal is támogatja. Duális üzletvezető, Duális felsőfokú és Frissdiplomás gyakornoki programjainak célja, hogy lehetőséget biztosítson a fiataloknak a tapasztalatszerzésre, a legjobbakat pedig hosszú távon is megtartsa.

 

„A Megbízható Munkaadó cím elnyerése ismét visszaigazolja, hogy a munkatársaink munkakörülményeinek és karrierlehetőségeinek fejlesztése többszörösen megtérül. Ezért a PENNY továbbra is elkötelezett amellett, hogy innovatív intézkedésekkel erősítse a munkáltatói márkáját és vonzó alternatívát kínáljon leendő, új munkatársai számára is. Mindannyiunk közös sikere, hogy ismét elnyertük a Megbízható munkáltató címet” – tette hozzá Florian Jens Naegele, a Penny Market Kft. vezérigazgatója.

 

A munkatársakra való odafigyelés, a toborzási és képzési folyamatok és tréningek fejlesztése kezdettől fogva a vállalat üzleti stratégiájának szerves része. A vállalat fokozott figyelmet fordít a belső kommunikációja hatékonyságának növelésére és a folyamatok digitalizálására. Munkatársaikat több csatornán, vállalati intraneten, applikáción és kihelyezett képernyőkön is tájékoztatják. A 2019-ben elindított, HR-fórumokon munkatársaik visszajelzést adhatnak a vállalat erősségeiről és fejlesztendő területeiről.

 

A Megbízható Munkaadó címet évente egyszer, kétéves időtartamra osztja ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak nyolc területen (pl. javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, képzés, továbbképzés) kell megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén. A Penny Market Kft. jelenlegi nyitott pozícióiról ITT  található részletes információ.