1. home
 2. Karácsonyi nyereményjáték

Oldd meg feladványainkat és nyerj!

Mit kell tenned?

Küldd be a nyeremeny@penny.hu email címre MIND A KÉT feladvány HELYES megfejtését 2023. december 4. és 2024. január 1. között és máris részt vehetsz a sorsoláson, melyen kisorsolunk 3 db ajándékot! A nyertes választhat a LEGO Technic Lamborghini, vagy a LEGO Disney Princess Elza és Nokk mesekönyve közül.

Ne feledd!

Csak abban az esetben tudjuk elfogadni a válaszod, ha MIND A KÉT feladatot teljes mértékben HELYESEN oldod meg. Kérjük az alábbi formátumban küldd el nekünk a helyes megoldást:

 1. Az első feladatnál, ahol zoknikat kell párosítani, az alábbiak alapján küldd: 
  1. ha úgy látod például, hogy az egyes és a kettes számmal jelölt zokni egy pár, valamint a hármas és négyes zokni egy pár, akkor ezt küldd nekünk: 1. (1-2), 2. (2-3), stb. 
  2. Figyelj rá, hogy mind a 6 pár számait küldd el, mert csak ebben az esetben tudjuk elfogadni a helyes válaszokat.
 2. A második feladatnál, ahol az ajándékot kell az ajándékozotthoz párosítani, az alábbiak alapján küldd:
  1. ha úgy látod például, hogy az egyes számmal jelölt macihoz az A jelű ajándék tartozik, és a kettes számmal jelölt hóemberhez a B jelű ajándék tartozik, akkor ezt küldd nekünk: 1-A, 2-B, stb.
  2. Figyelj rá, hogy mind a 4 pár számait és betűit küldd el, mert csak ebben az esetben tudjuk elfogadni a helyes válaszokat.
 3. Valamint kérjük azt is jelöld meg leveledben, hogy ha te lennél a szerencsés nyertes, melyik ajándékot szeretnéd választani az alábbi két ajándék közül
  1. LEGO Technic Lamborghini
  2. LEGO Disney Princess Elza és Nokk mesekönyve