Főoldal
/
Szolgáltatások - Penny Market
/ E-töltőkkel könnyítjük meg a villanyautósok életét

e

e

E-töltőkkel könnyítjük meg a villanyautósok életét

Haladunk a korral, kiépült elektromosautó-töltő telepünk budapesti és vidéki áruházaink parkolójában. 
Mostantól eggyel több okos megoldást kínálunk Önnek: amellett, hogy velünk mindig tele a hűtő, június végétől villanyautóikat is feltölthetik a frekventált budapesti és győri áruházunknál. Az intelligens, gyors és biztonságos smart elektromosautó-töltőt keresse négy Penny Market üzletünknél. 
A számtalan funkcióval rendelkező smart töltőoszlop rendkívül biztonságos, és a töltési pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetjük fel elektromos járműveinket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. A töltési folyamat egyszerű és kényelmes, amelyet a Plug & Charge (Csatlakozz & Tölts) választásával, internet (például okostelefon) segítségével, illetve a telefonos hotline-on keresztül is elindíthatunk. 
A töltőoszlop egyik fontos előnye, hogy képes az elektromos járművekkel kommunikálni az adott autóra vonatkozó aktuális adatokról, emellett a beépített fogyasztásmérő segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyasztásunkat. 

Jelenlegi töltőállomások a Penny Market üzletek parkolójában:

 

 

PENNY Hírlevél


*) (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező.)

Egyedi ajánlatok, újdonságok az Ön ízlésének megfelelően!

Termékek, kedvezmények első kézből!

Legyen Ön az első, aki értesül az új üzletnyitásokról, aktualitásokról!

 
20181212