Kenyérlángos élesztő nélkül
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség
Kategória
gluténmentes
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
125 gramm
Free gluténmentes liszt
0.5 teáskanál
PENNY sütőpor
2 gramm
Só
100 ml
Kékforrás mentes ásványvíz
1 evőkanál
MyBIO extraszűz olívaolaj
75 gramm
Sissy laktózmentes tejföl
1 gerezd
Fokhagyma
50 gramm
Karát baconszalonna
50 gramm
Sissy trappista sajt
Előkészítés
1
A lisztet elkeverjük a sütőporral, sóval, majd ráöntjük a vizet, olajat, és alaposan kidolgozzuk a tésztát.
Mikor kellően összeállt, két részre osztjuk, kinyújtjuk, majd a széleiket picit visszahajtjuk.
2
A fokhagymát a tejfölbe reszeljük, megkenjük vele a körlapok tetejét, majd eloszlatjuk rajtuk a kockázott bacont és a reszelt sajtot.
3
180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük a kenyérlángosokat.