Főoldal
/
Penny Kuckó
/
Fenntarthatóság
/
Társadalmi szerepvállalásunk
/ Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány támogatása

47

47

SEGÍTSEN ÖN IS VÁSÁRLÁSÁVAL,
HOGY EGY ÚJ HEMATOLÓGIAI AUTOMATÁT
KAPHASSON AZ ALAPÍTVÁNY!

Kedves Vásárlóink!
Az Önök segítségével közösen immár 11 éve támogatjuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját.
Ennek köszönhetően évről évre egyre több érintett család életét tudják megkönnyíteni. A tavalyi évben egy
betegszállító autóra gyűjtöttünk Önökkel együtt, amit az idei évben, az alapítvány és a gyerekek már használatba is vehettek. Köszönjük Önöknek a nevükben is. Az idei évben a cél egy hematológiai automata megvásárlása. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika a hematológiai és daganatos betegséggel küzdő betegek központja és naponta legalább 70 vérkép vizsgálat történik. Szükségük lenne egy korszerű, modern hematológiai automatára. A klinikán jelenleg működő 2 műszer közül az egyiket az Önök segítségével szintén a PENNY Market vásárolta az intézmény számára. A másik viszont nagyon rossz állapotban van, több mint 12 éves és nagy szükség lenne egy új eszközre.
„Ez a gép csúcskategóriát képvisel, megbízható és a fehérvérsejt alcsoportokra vonatkozólag is hasznos információkkal szolgál.” tette hozzá Dr. Kovács Gábor, Klinikaigazgató.
A korábbi sikeres együttműködések után, idén is kérjük az Önök támogatását is ahhoz, hogy ez az eszköz az alapítványon keresztül segíthesse a beteg gyerekek mihamarabbi felépülését.
Köszönettel: A PENNY Market

 

 

EZÚTON IS SZERETNÉNK ISMÉTELTEN KÖSZÖNETET MONDANI VÁSÁRLÓINKNAK A TÁMOGATÁSÉRT, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL 2007 ÓTA MINDEN ÉVBEN MEG TUDOTT VALÓSULNI EGY NAGYON FONTOS PROJEKT.

20181212