Üzleteink megújulnak!

Térjen be Ön is a megújult PENNY üzletünkbe!

Megújulnak üzleteink! Bizonyos településeken már a Penny Market üzletünk helyére lépett a PENNY. üzlet. Ezen boltjainkban friss  külsővel várunk minden nap, legyen szó a reggeli vásárlásáról, vagy éppen a családi ebéd alapanyagainak beszerzéséről.


Törekedtünk arra, hogy üzletünkben könnyen, gyorsan megtaláld a bevásárlási listán levő termékeket, ezzel is könnyítve a mindennapjaid.


Keresd fel egészségszigetünket, szemezgess glutén- cukor- és laktózmentes termékeink között. 


Látogass el hozzánk, ismerd meg az új PENNY-t és találkozz a jó árakkal!

 

Penny Market üzletünk helyére lépett a PENNY. üzlet. Vásárlóinkat megújult külsővel várjuk minden nap, legyen szó reggeli vásárlásáról, vagy éppen a családi ebéd alapanyagainak beszerzéséről. Törekedtünk arra, hogy üzletünkben könnyen, gyorsan megtalálják a bevásárlási listán levő termékeket, ezzel is könnyítve Vásárlóink mindennapjait. Látogasson el hozzánk, ismerje meg az új PENNY-t és találkozzon a jó árakkal!
Akciós termékeinknek kiemelt helyet adtunk, hogy Ön mindig könnyen, gyorsan megtalálja az éppen aktuális termékakciókat! Keresse kedvezményes árainkat a tejtermékek hűtőjében, elkülönült, narancssárgával jelölt részen! 

Mi a Penny-nél tudjuk, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás. Ezért üzleteinkben minden nap megtalálja a legfrissebb zöldség és gyümölcs kínálatunkat, közvetlenül az üzlet bejáratánál, hogy a legkiválóbb alapanyagokat használhassa fel.

Kínálatunkban megtalálja a magyar, szezonális, import, vagy éppen egzotikus zöldségeket, gyümölcsöket, jó áron, mindig frissen és finoman. Fogyaszthatja azonnal, salátaként, vagy éppen tartósíthatja befőttként, savanyúságként, a minőséget mi garantáljuk Önnek.

Mi, a Penny Marketnél gondolunk az Ön egészségére, ezért választékunkban megtalálhatja a laktóz-, glutén- és cukormentes termékeket egyaránt. Keresse Ön is Egészségszigetünket, üzletünk kiemelt pontján. 

Részletek

Heti akciós termékeinket külön szigeten heyleztük el, hogy Ön mindig kényelmesen, könnyen megtalálja az újságban is szereplő, heti akciós non food termékeinket. 
Karát, Dárdás? A Penny saját márkás felvágottaival minden esetben sikere lesz, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy éppen vacsoráról!

Szekszárd, Jászberény és Biatorbágy üzleteink felújítás miatt 2021.05.04-től zárva tartanak. Nyitás napja: 2021.05.13.