Üzleteink megújulnak!

Térjen be Ön is a megújult PENNY üzletek egyikébe!

Örömmel jelenthetjük be, hogy több üzletünk is megújult, és mostantól friss külsővel és átláthatóbb kínálattal várja vásárlóit nap mint nap, legyen szó a reggeli vásárlásáról, vagy éppen a családi ebéd alapanyagainak beszerzéséről.

Az üzleteink átalakításakor törekedtünk arra, hogy vásárlóink könnyen, gyorsan találhassák meg a bevásárló listájukon levő termékeket, ezzel is megkönnyítve a mindennapokat.

Látogasson el hozzánk, ismerje meg a felfrissült PENNY üzleteinket és találkozzon a jó árakkal!

Akciós ajánlatok

Akciós élelmiszereinket mostantól kiemelt helyen találja, így mindig könnyen, gyorsan meglelheti a PENNY legkedvezőbb ajánlatait. Keresse kedvezményes árainkat a tejtermékek hűtőjében, a narancssárgával jelölt részen! 

Zöldség-gyümölcs

Mi a PENNY-nél tudjuk, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás, ezért gondoskodunk róla, hogy üzeleteinkben – közvetlenül a bejárat mellett – minden nap a legfrissebb zöldség és gyümölcs kínálatunkat találják vásárlóink.

Árukínálatunkban egyaránt megtalálható a szezonális magyar termék és az egzotikus import áru is. Válasszon bármilyen zöldséget vagy gyümölcsöt, a jó árat és a kiváló minőséget mi biztosítjuk.

Egészségsziget

Mi a PENNY-nél gondolunk az Ön egészségére, ezért választékunkban megtalálhatja a laktóz-, glutén- és cukormentes termékeket egyaránt. Keresse Ön is Egészségszigetünket, üzletünk kiemelt pontján

Részletek

Non-food termékek

Heti akciós non-food termékeinket is külön szigeten helyeztük el, hogy Ön mindig kényelmesen, könnyen megtalálja az újságban is szereplő heti akciókat.

Üvegajtók

Az új üvegajtókkal átlagosan 8-10% villamosenergia, illetve további 20% fűtési energia takarítható meg üzletenként.

Bonyhád üzletünk felújítás miatt 2021.07.24. 20:00 órától zárva tart. Nyitás napja: 2021.07.31.

Derecske és Mezőberény üzletünk felújítás miatt 2021.07.25. 17:00 órától zárva tart. Nyitás napja: 2021.07.31.