Főoldal
Penny Kuckó
/ FTC - Penny Market együttműködés

A Penny Market 3 évre az FTC labdarúgó csapatának támogatója

Penny Market diszkontlánc, az FTC és a Groupama Aréna üzemeltetője, az LSH Kft.  sajtótájékoztatóján jelentettük be hosszú távú, 3 éves együttműködésünket. Ennek keretében az aréna családi szektora a Penny Market nevét viseli majd, emellett egy ifjú tehetség támogatására is díjat alapítunk.

A legnépszerűbb sportág ma Magyarországon a labdarúgás. Ezért is döntöttünk úgy, hogy 3 éves együttműködés keretében támogatjuk a hazai futballt. Az együttműködés ideje alatt a Groupama Aréna családi szektorát a Penny Market neve fémjelzi, emellett egy szakmai zsűri által kiválasztott utánpótláskorú labdarúgó fejlődését is támogatjuk.

„Kevés okosabb megoldás van, mint a fiatal tehetségek támogatása, ezért is vagyunk büszkék arra, hogy mostantól 3 éven át hozzájárulhatunk a magyar futball fejlődéséhez” – mondta Jens-Thilo Krieger, a Penny Market ügyvezető igazgatója. A hazai bajnokság ideje alatt a Penny Market 100 belépőt sorsol ki a Fradi hazai, Groupama Arénában megrendezett NB I-es labdarúgó mérkőzéseire, azon vásárlói között, akik budapesti üzletekben, Fan Game törzsvásárlói kártyával vásárolnak:

„Tudjuk, mekkora élmény egy remek focimeccset végigszurkolni, ezért reményeink szerint mostantól nemcsak ahhoz járulunk hozzá, hogy a hűtő tele legyen, hanem hogy minél több gyerek és szülő élvezhesse ezt az izgalmas sportot – a lelátón és a pályán egyaránt” – tette hozzá a Penny ügyvezető igazgatója. A Penny Market számára nem újdonság labdarúgó klubok szponzorálása.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Penny tulajdonosa, a Rewe, olyan klubokat támogat többek között, mint az 1.FC Köln. Magyarországon a Ferencváros mellett tette le a voksát. „Úgy gondolom, hogy ez is egy jó vissza- jelzés arra, hogy jó úton járunk” – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A Penny Market Magyarországon több, mint 20 éve sikeresen működik. Jelenleg 208 üzletben, ebből 20 budapestiben dolgozunk azon, hogy a vásárlóink igényeit kielégítsük. 2017 októberében nyitjuk meg a 3. logisztikai központunkat Veszprémben, ezzel tovább növelve a kapacitásokat a meglévő raktárak mellett, melyek Alsónémediben és Karcagon találhatóak. A Penny Market ma közel 3.700 munkavállalónak biztosít stabil megélhetést Magyarországon.

Vásároljon üzleteinkben vagy vegyen részt nyereményjátékainkon és nyerjen 2 fős belépőjegyet a Groupama Arénában zajló FTC labdarúgó meccs egyikére!