Főoldal
/
Penny Kuckó
/
Fenntarthatóság
/
Társadalmi szerepvállalásunk
/ Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány támogatása

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány támogatása

A Penny Market a vásárlói segítségével közösen több, mint 10 éve dolgozik azon az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvánnyal, hogy a betegségben érintett családok életét megkönnyítse.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően 5 évvel ezelőtt egy piros Ford személyszállító buszt tudtunk átadni az alapítványnak. Ez az autó azóta is megállás nélkül szállítja a gyerekeket a vizsgálatokra, így már közel 400.000 km-t futott.

Így elérkezett az idő az autó cseréjére, hogy továbbra is biztonságosan és zavartalanul tudják szállítani a gyerekeket.

Ezzel a piros autóval az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány térítésmentesen segíti a daganatos és leukémiás gyermekek zökkenőmentes eljutását a kórházakba, vizsgálatokra, kezelésekre, valamint a hazaszállításban.

Ezek a kezelések nagyon igénybe veszik a kicsik szerveztét, így a végére gyakran előfordul, hogy rossz a közérzetük, illetve érzékenyekké válnak a fertőzésekre. Ez az autó lehetővé teszi, hogy nem kell várakozniuk, más betegekkel együtt utazniuk, mert az alapítvány kisbusza szállítja őket.

Az autó évközbeni működtetése is támogatásokból valósul meg és évente átlagosan 80.000 kilométert tesz meg.

Idén ebben kérjük az Önök segítségét, hogy együtt legyen lehetőségünk egy, új biztonságos, korszerű autóhoz juttatni az alapítványon keresztül a rászoruló gyerekeket és családjaikat.

20181212