Főoldal
/
Szolgáltatások - Penny Market
/ Selection - Tegye felejthetetlenné a Húsvétot!

 selection

 selection

brossura

Húsvéti Brossúra

A Selection termékek segítenek, hogy több ideje maradjon az igazán fontos dolgokra, és felejthetetlen legyen az ünnep. Tekintse meg Ön is húsvéti brossúránkat!

video

TV reklámunk

 

Tekintse meg Ön is Selection húsvéti reklámfilmünket és inspirálódjon!

Indítsa az ünnepi menüsort előételeinkkel! A hatás biztosan nem marad el!

 

Ha szeretné vendégeit egy tökéletesen megkomponált vacsorával elkápráztatni, a menü elengedhetetlen része az ínycsiklandó előétel, mely meghozza az étvágyat a következő fogásokhoz és emeli az alkalom fényét. Legyen az egy különleges Selection sajtokból készült sajttál ízletes szalámival, feketeerdei sonkatekercsek lágy sajtkrémmel töltve, a kívánt hatás biztosan nem marad el!

Előételek

Az előételek sorát folytassa a finomabbnál finomabb főételekkel

 

Igazi gourmet élményt szeretne átélni? Kínálatunkban megtalálja a legkülönlegesebb tésztákat, egzotikus alapanyagokat, ízletes köreteket, melyekből elkészítheti a tökéletes ünnepi főfogást.  

Főételek

A karácsonyi vacsora méltó lezárásaként válassza desszert különlegességeinket

 

A tökéletes desszert megkoronázza a vacsorát, méltó lezárása annak. Selection desszertjeinket úgy válogattuk, hogy bármilyen alkalomra megfelelőek legyenek: Különleges praliné-, és kekszválogatások, ízletes pohárdesszertek, csodás torták – a család minden tagja megtalálja köztük kedvencét. 

Desszertek

20181212