Főoldal
/
Karrierlehetőség
/
Karrierlehetőség
/ Penny Market, mint munkáltató

Közel a vevőinkhez, közel a munkatársainkhoz

 g

Közel a vevőinkhez, közel a munkatársainkhoz

 g

Közel a vevőinkhez, közel a munkatársainkhoz

Penny Market, mint munkáltató

Kiemelten fontos értékeink a jó csapatszellem, vevőközpontúság és a barátságos környezet, ahol elismerjük a munkatársaink kitartó munkáját. A Penny Market, mint munkáltató lehetőséget biztosít az ötletei megvalósítására, ambíciózus célok elérésére. A Penny Market vállalati látásmódja támogatja a bizalmat és a nyitott kommunikációt. A vállalatnál a munkatársak számíthatnak egymásra.

Mint felelősségteljes munkáltató, a Penny Market stabil munkafeltételeket kínál, tiszteletben tartja munka magánélet egyesúlyát, előnyös juttatásokat nyújt.
Fontosnak tartjuk, hogy felelősségteljes vállalatként működjünk a mindennapokban és hosszútávon fenntartható üzleti formában működjünk, így folyamatosan olyan civil szervezetekkel dolgozzunk együtt, amelyek célja az emberek, ügyfelek, és a munkavállalók életminőségének javítása.

További információkért látogasson el a:
Fenntarthatóság 
A REWE Group cég honlapja

Vállalatunkhoz való csatlakozással:

- Ön munkatársa és a része lesz az európai REWE csoport kiskereskedelmi vállalatának.
- A Penny Market kiemelkedő fizetést nyújtó kiskereskedelmi hálózataként tisztességes bérezést és számos kiegészítő juttatást nyújt.
- Teljesítményét elismerik a munkaterületéhez kapcsolódó bónusz rendszerrel, például hűség bónusz, toborzási jutalék, teljesítmény prémium a munkavégzési célok alapján.
- Fejlesztheti erősségeit és képességeit a folyamatos tréning programjainkkal és a menedzsmentünk támogatásával.

Mire vár? Tekintse meg aktuális állásainkat!

 

Ha új állást keres, tekintse meg a nyitott pozícióinkat!

 

GOMB JELENTKEZEM

20181212