Főoldal
/
Karrierlehetőség
/
Karrierlehetőség
/ Megbízható Munkaadó minősítést kaptunk

munkaado

munkaado

Megbízható Munkaadó minősítést kaptunk

97135

Rangos elismeréssel díjazta vállalatunk felelős munkáltatói gyakorlatait a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. Diszkontláncunk elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, melyet a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatok érdemelhetnek ki.

A Megbízható Munkaadó díjat évente egyszer osztja ki a a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak 8 területen kellett megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén.

 “Hiszünk benne, hogy sikeres működésünk zálogát kiváló csapatunk jelenti. Éppen ezért fontos számunkra, hogy mérjük és folyamatosan javítsuk munkavállalóink elégedettségét. Dolgozóbarát megoldásainkkal kollégáink munkáját ismerjük el, míg a Megbízható Munkaadó cím a vállalatvezetés számára jelent fontos visszajelzést.” - tette hozzá Silke Janz emberi erőforrásokért, logisztikáért és pénzügyekért felelős ügyvezetőnk.

“Különösen büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen a Megbízható Munkaadó minősítés visszaigazolja, hogy a dolgozóink jóllétét támogató törekvéseink kifizetődőek. A továbbiakban is elkötelezettek maradunk az iránt, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsuk a Penny minden munkavállalójának.” - mondta el Jens Thilo Krieger, a Penny Market kereskedelemért felelős ügyvezetője. Vállaltunk a kezdetek óta törekszik arra, hogy minden munkavállalónk számára élhető munkakörülményeket biztosítsunk, ezzel is növelve elkötelezettségüket. 
Ezzel összhangban amellett, hogy versenyképes fizetéssel ismerjük el munkavállalóinkat - melyet azok minden esetben az előre kommunikált határidőig kézhez is kapnak-  széleskörű béren kívüli juttatási rendszert is fenntartunk. 
A  cafetéria mellett SZÉP kártyát is biztosítunk dolgozóinknak, számos egyéb szociális juttatást is kínálunk, többek között kedvezményes mobiltelefon használattal, valamint ahol lehetséges, a központban támogatott munkahelyi étkezéssel  is segítjük munkatársaink mindennapjait.

Számunkra kiemelten fontos az is, hogy a munkavállalóink számára kihívást jelentő élethelyzeteket megkönnyítsük: támogatjuk például a munkavállalóink gyermekeinek iskolakezdését, illetve emellett szükség esetén munkabér-előleget, munkáltatói kölcsönt is biztosítunk.
A szülési szabadságuk után újra munkába álló munkatársaink visszatérését részmunkaidős foglalkoztatással, míg a központban dolgozó alkalmazottak munka-magánélet egyensúlyát további intézkedésekkel segítjük majd elő.

A pályázat fókuszában idén a szakember-hiány enyhítése állt. Vállalatunk ezen a területen is rendelkezik jó gyakorlatokkal: 2014 szeptemberében sikeresen elindítottuk duális boltvezető képzésünket, emellett a hazai állásbörzék állandó résztvevője vagyunk, és számos szakiskola mellett 9 egyetem 19 szakán tartunk rendszeres előadásokat az általunk biztosított karrierlehetőségekről. 7 magyarországi egyetemmel is dolgozunk duális képzések keretében. Továbbbá  felsőoktatási gyakornoki programunk is sikeresen működik, aminek köszönhetően a jövő managereinek biztosítása is megoldott a cég életében.Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a meglévő munkavállalók továbbképzésére, fejlesztésére, különösen az új belépők beillesztésére és a vezetők fejlesztésére. Emellett nemzetközi vállalat lévén jelentős összeggel támogatjuk a nyelvi képzéseket is.

A díj elnyerésével bizonyítást nyert, hogy az emberi erőforrásokba invesztált befektetéseink eredményesek voltak. Cégünk továbbra is elkötelezett amellett, hogy további intézkedésekkel emelje munkáltatói márkáját és vonzó alternatíva legyen minden munkavállaló számára Magyarországon.

A Penny Marketről

Velünk mindig tele a hűtő!

Diszkontláncunk 22 éve van jelen Magyarországon. Áruházláncunk jelenleg 215 üzletet és 3 logisztikai központot üzemeltet, valamint közel 4000 munkatársat foglalkoztat itthon. Vállalatunk küldetése, hogy vásárlóink számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk polcainkon, beleértve kiváló minőségű sajátmárkás árucikkeinket is. Amellett, hogy kiemelt hangsúlyt fektetünk a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolatunkra, új beruházásainkkal, terjeszkedésünkkel folyamatosan támogatjuk a hazai gazdaság fejlődését is. A kezdetek óta elkötelezettek vagyunk a vállalati felelősségvállalás iránt, így folyamatosan együttműködünk olyan civilszervezetekkel, amelyek az emberek életminőségének javítását tűzték ki célul.


Legyen Ön is csapatunk tagja, nyitott pozícióinkat itt találja:
https://karrier.penny.hu/

20181212