1. home
  2. húsvéti nyitvatartás


Így alakul a PENNY üzletek ünnepi nyitvatartása


Hamarosan húsvéti hangulatba öltözik a tavasz, így már csak néhány nap maradt a legfontosabb hozzávalók – például a füstölt sonka vagy a nyuszis finomságok – beszerzésére. Legyen szó az ilyenkor szokásos élelmiszerekről, vagy éppen a locsolók fogadásához szükséges ajándékokról, a PENNY üzleteiben természetesen minden olyan termék megtalálható, ami a gondtalan vendégváráshoz elengedhetetlen.


A PENNY Magyarországon működő 227 üzlete a négynapos húsvéti hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – az ünnepnapokon, azaz nagypénteken és húsvétkor egységesen zárva tart. Amennyiben mégis lemaradna bármi az ünnepi asztalról, április 16-án, szombaton még bepótolhatják a vásárlók, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint állnak rendelkezésre a PENNY boltjai. Április 19-től pedig az üzletek a megszokott nyitvatartási időben várják a vásárlókat.


A PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

- április 15-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart

- április 16-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek

- április 17-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak

- április 18-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak

- április 19-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta van jelen Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 227 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 4700 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolataira. Új beruházásaival, terjeszkedésével folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.