1. home
  2. Hamarosan új PENNY épül Pilisvörösváron

Hamarosan új PENNY épül PilisvörösváronA nyitást 2024 első felére tervezi az üzletlánc

Ismét bővül a PENNY magyarországi hálózata, miután megkezdődtek az új, pilisvörösvári üzlet munkálatai. A város ráadásul olyan térségben található, ahol a vállalat még nem rendelkezik üzlettel. Az egység megnyitására a tervek szerint a jövő év első felében kerülhet majd sor.


Pilisvörösváron, a Piliscsabai utca 1. alatt már javában zajlik a beruházás, a munkálatok kezdeti fázisában a kivitelezők nemrég befejezték a bontást és a területelőkészítő fázist. Ennek köszönhetően elkezdődhet az építése annak az új PENNY üzletnek, amely 1151 négyzetméter alapterülettel várja majd a vásárlókat. Az üzletlánc tervei szerint az új egység 2024 első félévében nyithatja meg kapuit.

A beruházás során a PENNY számára kiemelt fontossággal bír a településfejlesztés támogatása is, így a vállalat a következő hónapokban a helyi önkormányzattal együttműködve négy buszmegálló felújítását is vállalja, ezzel is hozzájárulva a városkép fejlődéséhez és szépüléséhez.


„A PENNY számára hatalmas potenciált rejtenek az olyan területek, ahol még nem rendelkezünk üzlettel. Pilisvörösvár és közvetlen vonzáskörzete éppen ilyen térségnek számít, ráadásul a város kiskereskedelmi ellátottsága szintén a fejlesztést indokolta. Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több emberhez jussunk el kiváló minőségű és kedvező árú termékeinkkel. Ennek érdekében az elkövetkező időszakban további üzletek nyitását és újabb munkahelyek létesítését tervezzük országszerte” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. augusztus 17.