img_93189
img_95253

Az idei jelentkezés lezárult, 2019 tavaszán újra látogass el hozzánk!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt töltenek a Penny Market-nél a duális hallgatók?

A duális képzésre felvételt nyert hallgató számára a gyakorlati képzés időtartama a Penny Market-nél évente: összesen 720 munkaóra és 20 óra szabadság minden tanulmányi évben. A gyakorlati képzés pontos ütemezését, valamint annak tartalmát (tanrendjét) a duális hallgató és a Penny Market közösen alakítja ki.

Mekkora bért fizet a Penny Market a kiválasztott hallgatóknak?

Amennyiben a jelentkező – a központi felvételi eljárásban – felvételt nyert a megpályázott egyetemre/főiskolára, és a Penny Market is kiválasztotta, akkor 2018 szeptemberében duális hallgatóként kezdheti meg tanulmányait.
A Penny Market munkaszerződést köt a kiválasztott hallgatóval, s a képzés teljes idejére (az év minden hónapjában, azaz 12 hónapon keresztül) a jogszabályban előírtnál magasabb - legalább 90.000 Ft/hó - fizetést nyújt a hallgatónak. A Penny Market, a munkabéren felül, béren kívüli juttatásban is részesítheti a duális képzésre kiválasztott hallgatót.

Milyen kötelezettség terheli a Penny Market-et?

A Penny Market kötelessége, hogy – az egyetemmel/főiskolával egyeztetett tanrend alapján – gyakorlati képzést nyújtson a kiválasztott hallgatónak. Ez elsősorban megfelelő szakterületeken való foglalkoztatást, szakmai felügyeletet és irányítást; a munkavégzéshez szükséges hely, továbbá munkaeszközök biztosítását jelenti.
A Penny Market- nél a hallgatók duális naplót vezetnek, melyben dokumentálva van, hogy a hallgatók mikor és mely területen, milyen feladatokat végeznek a vállalati gyakorlat során.

Mire irányul a Penny Market-nél folyó gyakorlati képzés?

A hallgatók tapasztalatainak bővítését célzó gyakorlatokból, önálló projekt jellegű munkákból áll elsősorban, illetve a különböző területek, osztályok megismeréséből.

Hol fogok dolgozni és hogyan jutok el a Penny Market  Központjába?

Alsónémediben, ahova hétfőtől péntekig működő ingyenes céges buszjáratot biztosítunk.

Kapcsolat

(+36-29) 339-345

ugyfelszolgalat@penny.hu

Penny Market Kft.  

2351 – Alsónémedi Északi Vállalkozói Terület 5 sz. főút 21. km. Pf 12.

Bevásárlólista

A bevásárlólista üres.

A teljes lista megtekintése

Kövessen minket!

img_4601

Kövessen minket a Facebookon!

Compliance

Compliance – lehetőség a belső szabályozás vagy a jogszabályok megszegésének jelentésére!

compliance@penny.hu

Etikai kódexünket itt találja

SCI-Fair Trade közlemény

Üzletkereső