Újrahasznosítás

img_5811

Mi a Penny Marketnél törődünk környezetünkkel, a bolygónkkal és Vásárlóinkat is erre buzdítjuk. Felelősen cselekszünk és szeretnénk, hogy jó érzés legyen a PENNYben vásárolni

Áruházainkban használtelem gyűjtőket helyeztünk el, lehetővé téve ezáltal a szárazelem hulladékok jogszabály szerinti visszavételét. A gyűjtésre szolgáló tartály speciális felépítésű és anyagú, melynek köszönhetően az elemekből esetlegesen kifolyó maró hatású anyagoknak ellenáll, biztonságossá téve a visszagyűjtést. A vissza gyűjtött elem hulladékokat egyfajta típusazonosítást követően a további hasznosítási műveleteknek megfelelően válogatják, majd a fennmaradt hulladékot veszélyes hulladéklerakóba helyezik el.

Vásárlóinknak környezetbarát bevásárlótáskákat, szatyrokat kínálunk, melyek biológiai úton lebomló anyagból készülnek, jelentősen csökkentve így a hulladék anyagok mennyiségét. Szerződést kötöttünk továbbá egy csomagolási hulladékok elszállítására és hasznosítására szakosodott céggel, így a csomagolási hulladékot külön tárolókban gyűjtjük. Az italcsomagolásokra vonatkozó visszavételi kötelezettségünknek szintén a vonatkozó jogszabály rendelkezések szerint maradéktalanul teszünk eleget.

Kapcsolat

(+36-29) 339-345

H-cs, 8-17:00, P:8-16:30

ugyfelszolgalat@penny.hu

Penny Market Kft.

Postafiók:12.

Bevásárlólista

There are no items in the list.

A teljes lista megtekintése

Kövessen minket!

img_4601

Kövessen minket a Facebookon!

Compliance

Compliance – lehetőség a belső szabályozás vagy a jogszabályok megszegésének jelentésére!

compliance@penny.hu

Etikai kódexünket itt találja

SCI-Fair Trade közlemény

Üzletkereső