img_96558

CSATLAKOZZON ÉS ÉLVEZZE A KÁRTYA NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET!

 

1 KÁRTYA - SZÁMTALAN LEHETŐSÉG:

  1. Azonnali nyeremények
  2. Havi nyeremények
  3. Extra nyeremények 
  4. Éves nyeremény
Ezenkívül számos meglepetés és extra sorsolások várják!Részvételi feltételek:

  1. Extra nyeremények
  1. Extra nyeremények
  1. Extra nyeremények

A részvétel a törzsvásárlói játékban ingyenes és az Ön számára nem jár semmilyen kötelezettséggel. Minden 18. életévét betöltött személy jogosult a részvételre (kivételt képeznek a Penny Market dolgozói és velük egy háztartásban élő személyek), amennyiben hiánytalanul kitöltötte, majd aláírta és leadta a jelentkezési lapot bármely Penny Market üzlet pénztárosánál. A Penny kártya azonnal használható és visszavonásig érvényes az összes magyarországi Penny Market üzletben.
Kérjük, a jelentkezési lapon adatait nyomtatott betűkkel, olvashatóan, hiánytalanul töltse ki. Hiá­nyosan, olvashatatlanul kitöl­tött jelentkezési lap esetén adatpótlás szükséges. Ha adatait 3 hónappal az első kártyahasználat után sem tudjuk rögzíteni, úgy kártyáját automatikusan zároljuk – melyről legközelebbi Penny kártyával történő vásárláskor a pénztárblokkon értesítjük Önt. Mivel kártyája nem tárol adatokat, a vásárlásait a pénztárgép továbbítja törzsvásárlói adatbázisunkba, ezért annak elvesztésekor Önt semmilyen kár nem éri.

Kérjük, a kártya elvesztése esetén hívja a Penny Kártya információs vonalat.

Minden Penny pénztárblokk elektronikusan kerül rögzítésre, és automatikusan részt vesz a játékban. A heti, havi és extra nyereményeket véletlenszerűen, számítógépes sorsolás útján, nem nyilvánosan sorsoljuk ki. A havi, éves és extra nyerteseket írásban és telefonon is értesítjük. A nyeremények készpénzre nem válthatók. Az eredeti pénztárblokkot nyerés esetén nem kell bemutatni. További kérdéseit a kartya@penny.hu e-mail-címre várjuk. További információk: www.penny.hu A Penny Market fenntartja magának a jogot, hogy a törzsvásárlói promóció feltételeit bármikor módosíthassa, annak végét az interneten tegye közzé.

Kártyája felmutatásával minden vásárlásnál igénybe veheti a klub nyújtotta kedvezményeket.

Kapcsolat

(+36-29) 339-345

ugyfelszolgalat@penny.hu

Penny Market Kft.  

2351 – Alsónémedi Északi Vállalkozói Terület 5 sz. főút 21. km. Pf 12.

Bevásárlólista

A bevásárlólista üres.

A teljes lista megtekintése

Kövessen minket!

img_4601

Kövessen minket a Facebookon!

Compliance

Compliance – lehetőség a belső szabályozás vagy a jogszabályok megszegésének jelentésére!

compliance@penny.hu

Etikai kódexünket itt találja

SCI-Fair Trade közlemény

Üzletkereső