Általános rendelkezések

A Penny Market weboldala tartalmazhat olyan nyilatkozatokat, adatokat és információkat, melyek harmadik személyektől származnak, különösen magánszemélyek, szervezetek  által kiadott véleményeket, elemzéseket és ajánlásokat. A Penny Market ezen  tények, adatok és nyilatkozatok pontosságáért, teljességéért, illetve ezek valóságnak való megfeleléséért nem vállal felelősséget, ezért az ilyen jellegű oldalak használata kizárólag a Felhasználó felelőssége. Jelen weboldalhoz kapcsolódó valamennyi más webhelyre, illetve linkre való belépés szintén a Felhasználó kizárólagos felelősségére történik. A külső honlapok nyomdai megjelenéséért, illetve a honlapokra való bejutási feltételekért felelősséget nem vállalunk. 

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak forintban, áfával együtt értendők. 

*A csillaggal jelölt árucikkek nem állandó termékei kínálatunknak, ezért előfordulhat, hogy az akció kezdete után rövid időn belül elfogynak. Kiszolgálás csak a háztartásokban szokásos mennyiségben. 

Amennyiben gondos tervezésünk ellenére a termék az akció vége előtt elfogyna, felvilágosításért kérjük, forduljon az üzletvezetőhöz. A legközelebbi áruházaink listáját megtalálja a Üzletkereső menüpont alatt. 

A weboldalon látható képek csak illusztrációk!

Kapcsolat

(+36-29) 339-345

ugyfelszolgalat@penny.hu

Penny Market Kft.  

2351 – Alsónémedi Északi Vállalkozói Terület 5 sz. főút 23 km. Pf 12.

Bevásárlólista

A bevásárlólista üres.

A teljes lista megtekintése

Kövessen minket!

img_4601

Kövessen minket a Facebookon!

Compliance

Compliance – lehetőség a belső szabályozás vagy a jogszabályok megszegésének jelentésére!

compliance@penny.hu

Etikai kódexünket itt találja

SCI-Fair Trade közlemény

Üzletkereső