Szolgáltatási szerződés

A "feliratkozás" gombra kattintva Ön – ráutaló magatartással – kifejezi önkéntes hozzájárulását, hogy a Penny Market Kereskedelmi Kft. – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és annak egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – a megjelölt kommunikációs módon (e-mail formájában) az Ön részére reklámküldeményeket továbbítson. 

A regisztráció során Ön a megadott adatait azzal a céllal bocsátja a Penny Market Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: Penny) rendelkezésére, hogy azokat a Penny saját marketing tevékenysége keretein belül felhasználhassa. Adatkezelési hozzájárulása visszavonásig érvényes. Megértette és elfogadja, hogy a Penny a saját marketing tevékenysége keretében az Ön személyes adatait kizárólag a reklámküldemények elkészítése és postázása érdekében, valamint a vele együttműködő ügynökség(ek) részére adhatja át. Az ily módon átadott adatokkal és információkkal az átvevő más célból nem rendelkezhet. 

Tájékoztatjuk, hogy a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és annak egyes korlátozásairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (6) bek. értelmében bármikor jogosult jelezni, ha a továbbiakban nem kíván a Penny-től címzett reklámküldeményeket (DM) kapni. A lemondó nyilatkozatához az Ön nevének, lakcímének és e-mail címének megjelölése szükséges annak érdekében, hogy személyazonossága megállapítható legyen (az adatok feltüntetése a hivatkozott jogszabályhely értelmében kötelező). Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a DM küldemények lemondását – a kiküldésre használt technológia sajátosságából eredően – megfelelő átfutási idővel tudjuk biztosítani (a lemondáskor esetlegesen már folyamatban lévő kézbesítéseket leállítani/visszahívni nem áll módunkban). A DM küldemények letiltása iránti igényét bejelentheti az Ön számára kézbesített elektronikus hírlevélben található leiratkoztató linkre kattintva. 

Tájékoztatjuk, hogy a Penny által kibocsátott reklámújságok (akciós katalógusok) nem minősülnek címzett reklámküldeménynek (DM), így azokra lemondó nyilatkozata nem érvényesíthető.

 

Felhasználói tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy elektronikus formában kiküldött hírleveleinket az aktuális dátumtól számított 10 hétig visszamenőleg tároljuk. A feltüntetett időtartamnál régebben kézbesített tartalmak automatikusan törlésre kerülnek, így – bár az Ön levelezőrendszerében hírleveleink még szerepel(het)nek – azok tartalmát a továbbiakban nem tudja megtekinteni.

Szíves megértését köszönjük.

Kapcsolat

(+36-29) 339-345

H-cs, 8-17:00, P: 8-16.30

ugyfelszolgalat@penny.hu

Penny Market Kft.

Postafiók:12.

Bevásárlólista

There are no items in the list.

A teljes lista megtekintése

Kövessen minket!

img_4601

Kövessen minket a Facebookon!

Compliance

Compliance – lehetőség a belső szabályozás vagy a jogszabályok megszegésének jelentésére!

compliance@penny.hu

Etikai kódexünket itt találja

SCI-Fair Trade közlemény

Üzletkereső